Gastouderbureau's

Gastouderopvang Het Vrolijke Aapje werkt op dit moment samen met:

* Gastouderbureau ViaOnzz (per 12-12-2017);

* Gastouderbureau BOB Nissewaard (per 22-05-2023).


Voor meer informatie over Gastouderbureau Soof kunt u een kijkje nemen op hun website. Bureaukosten € 45,- per maand. Omdat elk gezin eigen wensen heeft en daardoor dus andere uren afneemt, rekenen wij daarbij €0.25 per uur aan variabele kosten.

Gaat het broertje of zusje ook naar dezelfde gastouder? Dan hanteren wij de helft van de vaste bureaukosten. Voor elk volgend kind betaal je géén vaste bureaukosten.

Voordelen?

  • geen inschrijfkosten;

  • geen bemiddelingskosten;

  • geen administratiekosten;


Als je kiest voor een gastouder die aangesloten is bij ons, kies je bewust voor een persoonlijke, professionele en groene opvang!.

Samenwerking met www.groencement.nl


Voor meer informatie over Gastouderbureau ViaOnzz kunt u een kijkje nemen op hun website. Bureaukosten € 49,50 per maand.


Voor meer informatie over Gastouderbureau BOB Nissewaard kunt u een kijkje nemen op hun website. Bureaukosten € 50,- per maand.


Rol van het gastouderbureau

Om veilige en verantwoorde opvang te kunnen garanderen, heeft de overheid regels opgesteld voor gastouderopvang. Zo is het bijvoorbeeld wettelijk verplicht dat alle betalingen van ouder naar gastouder via een gastouderbureau lopen. En alleen als de gastouder geregistreerd is bij een erkend gastouderbureau, kom je voor kinderopvangtoeslag in aanmerking.